Atelier Fauve

Wij zijn sinds 1995 gevestigd aan de Grote Gracht in Maastricht. Naast de verkoop van schilderijen en litho's kunt u bij ons terecht voor het inlijsten van al uw kunstwerken. Niet minder dan 1500 modellen, van klassiek tot modern, maken uw kunstwerk zichtbaar mooier. Ook het deskundig schoonmaken en vernissen van schilderijen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze goede service en persoonlijke aandacht is een begrip in Maastricht en omstreken.

Lijsten van Fauve de inlijsterij voor al uw werken.

 

 

 

 

 

Naast uw inlijstingen kunt u bij ons terecht voor schilderijen van onder andere Tom Westwoudt, litho's en prachtige kunstobjecten. Neem gerust eens een kijkje in onze galery.

 

 

 

 

 

PARKEERGELEGENHEID VOOR DE DEUR OF IN DE STRAAT

 

Wij zijn aangesloten bij Art & Frame.

 

  Art & Frame: garantie voor kwaliteit en service
Art & Frame is de Nederlandse branchevereniging van leveranciers en detaillisten in kunst en lijsten. De aangesloten leden uit de branche werken nauw samen om de verschillende vormen van decoratie onder de aandacht te brengen, zodat consumenten met de producten kunst en lijsten meer vertrouwd raken. Een Art & Frame winkel staat garant voor deskundig advies, kwaliteit, service en een ruim assortiment aan kunst en lijsten. Voor informatie kunt u onze Art & Frame leden rechtstreeks benaderen. De vakmensen in een Art & Frame winkel kunnen u alles vertellen over wanddecoratie, olieverf, acryl en aquarel, zeefdrukken, litho's en posters, glassoorten, lijsten en passe partouts. Zij helpen u graag de juiste keuze te maken.

 

 

DEZE WEBSITE IS BIJGEWERKT  op 23 juli 2016.

 

 

Kunsthandel/lijstenmakerij Fauve Grote Gracht 30 6211 SW Maastricht 0433258573